søndag 29. mai 2011

Min stil

sukkersötts utfordring denne uken er "vis oss din stil" Min stil er mye pynt og blomster, gjerne i vintage stil. 

Jeg har brukt ark fra Bobunny "Gabrielle Fairest", blomster fra wild orchd crafts og magnolia som har fått glimmermist, sommerfugl fra kort&godt, rhinestones fra Nille, blondekant som har fått søm har jeg kjøpt på møbelbutikk, pyntenåler fra Maya Road, bånd fra europris, stempler fra North star stamps, kakeserviett fra papirhobby og sølv pynt fra øredobb :)



 Inni har jeg laget plass til pengegave

onsdag 25. mai 2011

Herrekort

Laget et kort i en fei i ettermiddag, begynner faktisk å like å lage guttekort. Det er litt mer utfordring enn jentekort med masse blomster :)
Har brukt ark fra GCD Studios, stempel bilde fra kort&godt fargelagt med promarkers, tekst stempel fra kreativ hobby, muffinsform med stempel sverte og tekst fra dymo.


Legg til bildetekst

Øl flaske kort

Endelig kom jeg meg inn på bloggen... Har hatt litt problemer... Hmmm... Ihvertfall, alt kan scrapes :) Denne gangen har jeg laget et kort av en øl flaske. Det er en historie bak flasken, så han som fikk den skjønte greia :) Jeg har brukt ark fra GCD studios, bildet er fra kreative hender, tag med stempel fra kreativ hobby og tekst fra dymo.


mandag 23. mai 2011

Bursdags tag

denne er laget til en jente som ble 6 år. Ark med sommerfugler fra Nille, blomster fra Wild Orchid Crafts, fjær fra panduro, stempel tekst fra nort star staps, stempel motiv er Lily and Milo fra Rachelle Anne Miller fargelagt med promarkers og sommerfugeler fra Martha Stewert punch.


søndag 22. mai 2011

Gullbryllup del 3

Nok et kort til gullbryllupet. Denne er fra oss. Her har jeg brukt ark fra Pion design, die cut ramme kjøpt på ebay som jeg har lakket med crackle paint, blomster fra papirloftet og wild orchid crafts, bånd fra Nille, gull hjørner kjøpt på en Libris og perlepynt fra kort&godt.





lørdag 21. mai 2011

Gullbryllup del 2

Her har jeg også brukt bilde fra besteforeldrene mine sitt abum, ark fra paper loft som har fått søm, blomster fra wild orchid crafts, metall hjørner fra europris, bånd fra Bikuben, pynte nåler fra Maya road og perle swirler fra prima.

Vi har vært og feiret mine besteforeldrs store dag. Nå skal vi nyte resten av lørdags kvelden i sofaen :)



fredag 20. mai 2011

Gullbryllup

Som sagt så har mine besteforeldre gullbryllup i dag. Jeg har jo selvfølgelig scrappet kort. Dette er laget på bestilling fra mamma. Jeg har fått låne albumet til besteforeldrene mine og scannet en del bilder. Dette bildet er fra bryllupsdagen deres for 50 år siden. Her har jeg brukt de nydelige arkene til Pion design, bildet har jeg redigert i fotoprogram og satt på crackle paint, blomstene er fra wild orchid crafts sparayet med glimmer mist, metall hjørner fra europris, stempel og perlepynt fra kort&godt, bånd fra Nille. Har også brukt mine to nye pubchere fra Martha Stewert (blad punch og doly lace punch) Inni kortet har jeg laget en lomme til pengegave.



onsdag 18. mai 2011

17.mai og 18 år

Vel overstått 17.mai :) Dessverre var ikke vær gudene med oss i år... Våknet opp til snø vær... Kontrasten fra i fjor med over 20 grader var derfor stor. Men 17.mai ble det likevel. Vi gikk ikke i tog, men vi tok oss turen opp i hallen der alle møtes etter toget og vi fikk spist kake, drukket kaffe og truffet familie og venner.
Min lille søster fylte 18 år på nasjonaldagen. Kort måtte hun få, så jeg laget dette kortet med digitalt stempel fra Kenny K fargelagt med promarkers, ark fra Nille og reste papir, Blomster fra Wild orchid crafts, stempel fra North Star stamps, bånd fra kremmerhuset, tallenen er stanset ut med Big Shot maskinen min, Inni kortet er det gjort plass til pengegave.


konvolutt kort

Laget et konvolutt kort i full fart. Glitz ark limt oppå en vanlig hvit 15x15 konvolutt. Stempel fra kreativ hobby og muffinsformer som har fått litt stempel sverte på.

søndag 15. mai 2011

Konfirmasjos kort med søm

Da er jeg ferdig med mitt andre konfirmasjons sett. Jeg har brukt arkene til Pion design. De er så fine at det nesten er litt trist å klippe i dem... Her har jeg også brukt stempel fra Greeting Farm som er fargelagt med promarkers. Blomstene er fra prima, wild orchid crafts og papirloftet, perle pynt fra kort&godt, bånd og sommerfugl fra Nille. Sølv pynten på boksen er fra en øredobb som jeg har demontert. Alt kan brukes :) Stempler fra North start stamps. Jeg melder kortet mitt på kortoggodt der utfordringene er sommerfugler Boksen jeg har brukt er en teboks. Har brukt samme materiale på den som på kortet. Boksen har fått halvperler som ben.





fredag 13. mai 2011

Konfirmasjon

Har fått bestilling på to sett konfirmasjonskort og boks til to jenter. Første sette er ferdig. Jeg har bestilt en del nye mønster ark fra bikuben. Her har jeg brukt ark fra Glitz, stempel fra Greeting Farm som er fargelagt med promarkers (må nok bestille flerer farger :) blomster fra prima og wild orchid crafts, sommerfugl og metall hjørner fra Nille, bånd fra Papirloftet, stempel tekst fra North star stamps. Boksen er også pyntet med blomster fra wild orchid crafts, pynteperler fra kort&godt og sommerfugl fra Nille. Melder boksen på utfordringene hos kortoggodt der utfordringen er å bruke sommerfugler.










tirsdag 10. mai 2011

Til konfirmanten

Da er konfirmasjonskortet til en gutt ferdig. Gikk overaskende lett å lage,vanligvis sitter jeg en halv dag med guttekort før jeg blir forøyd. Her her jeg brukt digitalt stempel fra Kenny K, ark fra Prima og fra reste bunken, hjemmelaget tag med husholdningstau som er svertet med svart stempel, tekst fra dymomaskin. Inni kortet har jeg brukt en papirpose som penge gaven skal settes i. Posen er også svertet med svart stempel. Stempel tekst fra North Star Stamps




onsdag 4. mai 2011

Sommerfugler

sukkersotts utfordring denne uken er sommerfugler. Jeg melder mitt kort på utfordringen. Jeg har brukt ark fra Ladybug and friends og fancypantsdesign, stempel fra Greeting Farm, mine nye blomster fra wild orchid crafts, perlepynt fra kort&godt, stemplene inni kortet er fra kreativ hobby og bånd fra Nille.